Riddles room a terrific way come encourage an innovative thinking and also to test your mind power.

Car riddles are especially brilliant if your children love your cars and also are up for a challenge. We"ve rounded up 22 the our favourite car-themed riddles for you come share v friends and family that will drive you right into fits of laughter and also make sure you put in a wheely good effort!

Give lock a go through the kids, let them take a guess, and see how plenty of you manage to solve!

(And if you choose these riddles, why not inspect out this hilarious vehicle jokes and puns, or have actually a go at some other riddles?)

Easy What to be I vehicle Riddles for Kids

Perfect because that younger kids, these simple "What to be I?" car-related riddles room so much fun. See if you have the right to find every one of the exactly answers!




You are watching: What is that which goes with a car

1. Though I’m no an elephant, i am something through a trunk, if I get old and rusty, you can sell me off together junk. What am I? Answer: A car.

2. Ns am a word that is order the same both forward and backward. I drive very fast. What am I? Answer: Racecar!

3. If you ever want one of these, climate a license you need to get, this transport’s order with 3 letters, however it isn’t dubbed a jet. What am I? Answer: A car.

4. A thousands wheels, but move I execute not. Contact me what ns am, call me a lot. What to be I? Answer: A car parking lot.

5. Regulated by your hands and feet, I would certainly be nothing there is no a street. What am I? Answer: A car!

6. This is a kind of vehicle, i m sorry is occasionally a sedan, yes an SUV or hatchback, and also sometimes a minivan. What am I? Answer: A car.

7. I’m a three-letter word, the can obtain you very far, together I have four wheels, which method that ns am a? Answer: Car.


*

Complex automobile Riddles

If you"d favor to take a assumption: v at some more daunting riddles, have actually a walk at the persons below and also see how plenty of you can solve!

8. What goes through a car, comes v a car, has actually no use to a car, but the car cannot relocate without it? Answer: Noise!

9. A man is attract all black clothing. Black color shoes, socks, trousers, jumper, and gloves. That is walking under a black color street with all the street lamps turn off. A vehicle is coming in the direction of him v its lamp off but somehow manages to avoid in time. Exactly how is this possible? Answer: It"s work time!

10. A male is steering a car and suddenly hits the brakes. That sees 3 doors in front of him, one gold, one silver, and one bronze. I beg your pardon door go he open first? Answer: His auto door!

11. How countless wheels must a auto have at all times? Answer: Five. Four to journey on, and the steering wheel.

12. Two human being were steering the same type of car. The an initial was going at a rate of 100mph, and the various other 40mph. The auto going 40 mph passes the auto going 100 mph. Exactly how is this possible? Answer: They to be driving opposing way, towards each other.

13. You space locked within a auto with nothing however a baseball bat. Exactly how do you get out? Answer: By unlocking the car, of course!

14. What has 4 wheels and flies? Answer: A automobile full of trash!

15. What has three letters and also starts with gas? Answer: A car.

16. A man bought a automobile for $10,000 dollars, however he didn"t have to pay a cent. Exactly how did he execute it? Answer: that didn"t need to pay a cent, he had to salary $10,000.

17. Sarah is listening come the radio, when suddenly it stops playing. Nobody has touched it. A few seconds later, it begins to play again. What happened? Answer: sarah was steering her automobile through a tunnel.

18. A father and a child were affiliated in a car accident. They were both bring away to different hospitals. As soon as the son arrived at his hospital, the medical professional there said: "I can"t run on him, this is my son!" just how is this possible? Answer: The doctor was his mom!

19. 4 cars involved a four method stop, all coming from various directions. They no able come decide that gets to walk first, so they all relocate forward at the very same time. Castle don"t crash right into each other, yet all four cars went. Exactly how did this happen? Answer: all of the cars made appropriate turns!

20. A man pushes his car in former of a hotel. He instantly goes bankrupt. Just how is this possible? Answer: He"s play Monopoly.




See more: How Many 2X6 In A Bunk Of Lumber? How Big Is A Bunk Of Lumber

*

Rachel thrived up in Switzerland and currently stays in north-west London. She is an avid reader, writer, and a actual foodie and loves discovering new hotspots and trendy areas to go in the city. She likewise enjoys planning days out for her family, she especially loves taking her little cousins swimming and also to the park. Once she has some free time she loves going come concerts, baking, or visiting her family members at their home in Essex. She can sometimes be uncovered travelling a bit more than Essex and loves meticulously planning and researching a trip prior to heading turn off to explore brand-new places in Europe and also further afield.